Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Жителите на "Гербера" останаха с един контейнер за боклуци
Автор: Мария Морунова 08:30 / 20.04.2015Коментари ()1967
© Plovdiv24.bg
Жители на комплекс "Гербера" в "Тракия" се оплакват от липса на контейнери за смет в комплекса си. За това алармира читател на Plovdiv24.bg:

"Здравейте! Аз съм ваш редовен читател и много се радвам когато като медия Вие сте връзката между гражданите и институциите, с които е доста трудно човек да се свърже.

Искам да Ви помоля за съдействие относно нехайството на общината за боклуците, които се изхвърлят в контейнера, който е само един и обслужва най-малко 6-7 входа, което е недопустимо както ще видите от снимките. 

Доскоро имаше два контейнера, които не са достатъчни,  а след като ни оставиха само с един положението стана трагично и така е вече почти месец, затова реших да Ви помоля за съдействие. 

Аз съм домоуправител на един от входовете, направих няколко озеленени площи с поливна система и сега всичко е в найлони и салфетки при най-малкия вятър от контейнера, който стои препълнен.

Моето желание и на всички съседи е да имаме най-малко три контейнера, за да не се стига до преливане с боклуци".

Репортер на сайта отнесе проблема до районната администрация на "Тракия". От отдел "Екология" в "Тракия" обясниха, че единият контейнер е вдигнат от комплекса заради ремонт. След този ремонт контейнерът ще бъде върнат. Поясниха също, че жителите на комплекса са подали заявление за трети контейнер, по което към момента се работи.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zhitelite-na-Gerbera-ostanaha-s-edin-konteiner-za-bokluci-552770
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.