Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
При полицейска операция откриха камиони, обявени за общодържавно издирване
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:33 / 19.04.2015Коментари ()1368
© Plovdiv24.bg
Два ТИР-а, обявени за общодържавно издирване във връзка с разбит международен канал за контрабандни цигари, са били открити при съвместна операция между служители от ГД "Национална полиция", ОДМВР - Пловдив и СДВР. Действията са предприети по водено досъдебно производство в отдел "Икономическа полиция" - Пловдив.

От пловдивската полиция припомнят, че успешната операция бе осъществена в края на миналия месец под ръководството на Окръжна прокуратура - Пловдив и в хода й бяха задържани два тежкотоварни автомобила с турска регистрация, от които са иззети общо 2840 кашона цигари без български акцизен бандерол. При извършените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия по случая, вчера разследващите установили местонахождението на други два ТИР-а, регистрирани в Турция и влезли в страната ни с нелегални цигари. На паркинги в село Казичене и в софийския квартал "Горубляне" моторните превозни средства от марката "Ивеко" били намерени изоставени и без превозваната стока. В условията на неотложност са иззети камионите и ремаркетата им, както и други веществени доказателства по досъдебното производство.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Pri-policeiska-operaciya-otkriha-kamioni-obyaveni-za-obshtodurzhavno-izdirvane-552699
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.