Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Гавра, мъчение и жестокост: Цигани завързаха куче върху покрива на колата си!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:01 / 16.04.2015Коментари ()20420
Органите на реда да се самосезират за мъчение на животно - за това апелира читател на Plovdiv24.bg. Сигналът още днес ще бъде изпратен до ОД МВР Пловдив, откъдето очакваме адекватна и навременна реакция. 

За какво става дума?

"Здравейте, коментарите оставям на вас.
Това е снимано вчера между Пловдив и Маноле.
Регистрационният номер се вижда и на двете прикачени снимки, и на клипа.

Кученцето се изплъзваше назад и се задушаваше направо, а циганите вътре (не се знае колко на брой, но много) бяха супер щастливи и усмихнати, все едно ги снимаме за хубаво...

Според нас това е мъчение за животинчето и би трябвало да види публичност, за да се задейства полицията, да намери шофьора и той да бъде наказан, за да може другите цигани да не си помислят да правят такива своеволия. 

А това, че законът не им е ясен, не ги оправдава. След като циганинът няма да иска да го вържат така на покрива и да се вози отгоре, следователно и с кучето не трябва да постъпва така... Мисля, че добре го обяснявам, за да го разберат "малцинството", което вече не са и толкова малцинство!", пише нашият читател.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Gavra-muchenie-i-zhestokost-Cigani-zavurzaha-kuche-vurhu-pokriva-na-kolata-si-552014
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.