Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Стартира двудевна регионална конференция на началните учители
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:50 / 31.03.2015Коментари ()1283
©
Днес, 31 март, стартира двудевна регионална конференция на началните учители "Училището - място за деца", която е се провежда под патронажа на председателя на Общински съвет арх. Илко Николов и организирана с помощта на Регионален инспекторат по образованието, МОН, ПУ "П. Хилендарски". Форумът ще се проведе в сградата на Общински съвет Пловдив.

В конференцията ще участват 60 начални учители и възпитатели от училища в област Пловдив. В инициативата ще се включат и десетки училища от областта. 

Целта на конференцията е да: 

- Популяризиране на добрия опит, създаден от учителите и възпитателите в начален етапна училищата от област Пловдив през 2014 - 2015 учебна година
- Стимулиране на педагогическите търсения и креативност за подобряване методиката на обучение по учебните предмети и постигане очакваните резултати, заложени в учебните програми, при отчитане образователните потребности на малкия ученик и ролята на подкрепящата среда.
- Създаване на електронен сборник, представящ добри педагогически практики на учителите и възпитателите от начален етап.
- Избор на теми за методическа работа в начален етап на училищата от област Пловдив през следващата учебна година.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Startira-dvudevna-regionalna-konferenciya-na-nachalnite-uchiteli-549306
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.