Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Отчетно-изборно събрание проведоха Жени ГЕРБ Пловдив област
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:05 / 28.03.2015Коментари ()2808
Народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров бе домакин на Областното отчетно-изборно събрание на Жени ГЕРБ Пловдив област. 

Днес той посрещна над 70 членове на организацията от Асеновград, Карлово, Марица, Родопи, Брезово, Калояново, Кричим, Куклен, Лъки, Перущица, Садово, Сопот, Стамболийски, Съединение и Хисар в зала № 6 в Дома на техниката град Пловдив. 

На събранието присъстваха и народните представители от ПП ГЕРБ Пловдив област Силвия Хубенова и Катя Попова, както и административния секретар на ПП ГЕРБ в Пловдивска област Ангел Ангелов. 

Димитров приветства присъстващите и им пожела да продължат да бъдат активни и да работят за утвърждаването на партия ГЕРБ в област Пловдив.

Специален гост на събранието бе д-р Даниела Дариткова - член на Националния изпълнителен съвет на ЖГЕРБ. 

Събранието се проведе съгласно указания на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ. По време на форума всяка от общинските женски организации направиха отчет на дейността си през изтеклия мандат. 

След това бяха направени номинации за областен клубен ръководител на ЖГЕРБ, за организационен секретар и членове на Управителния съвет на женската организация на ГЕРБ в област Пловдив.

Окончателното решение за състава на областното ръководство на ЖЕНИ ГЕРБ ще вземе Изпълнителната комисия на партията.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Otchetno-izborno-subranie-provedoha-Zheni-GERB-Plovdiv-oblast-548914
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.