Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бившата на Лубиц: Той искаше всички да знаят името му
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:40 / 28.03.2015Коментари ()1861
©
Бившата приятелка на Андреас Лубиц, втория пилот на германския Еърбъс А320, който е заподозрян, че умишлено е причинил катастрофата на самолета, твърди в интервю, че той искал всички да узнаят името му.

Пред в. "Билд ам Зонтаг" 26-годишната стюардеса Мария В. казва, че когато чула за разбилия се в Алпите самолет, веднага си спомнила една фраза на Лубиц: "Един ден ще направя нещо, което ще промени цялата система и целият свят ще узнае моето име и ще си спомня за мен", пише БГНЕС.

"Той е сторил това, защото е разбрал, че заради здравословните му проблеми неговата голяма мечта - да работи в "Луфтханза" като капитан и като пилот на дълги полети практически е неосъществима", добавя тя.

Компанията "Джърмънуингс", в която е работил Лубиц, е нискотарифен филиал на "Луфтханза".

Младата жена обяснява, че се е разделила с Лубиц, защото ставало все по-ясно, че той има проблеми. Когато спорехме, той не издържаше и започваше да ми крещи... Нощем пък се събуждаше от кошмари и викаше: "Падаме!"

Самолетът на "Джърмънуингс" се разби във френските Алпи във вторник. Загинаха всичките 150 души на борда - пътници и екипаж, в това число Андреас Лубиц.



Още новини от Международни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/mejdunarodni/Bivshata-na-Lubic-Toi-iskashe-vsichki-da-znayat-imeto-mu-548868
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.