Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Полицията за кражба от паркинг пред хипермаркет: Оставете, няма смисъл!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:45 / 18.03.2015Коментари ()21347
© Google
За кражба от паркинг на голяма верига магазини в Пловдив информира читател на Plovdiv24.bg. Ето и неговия разказ, публикуван без редакторска намеса:

Здравейте! Пиша ви просто за да информирате пловдивчани. На 16 март около 16 часа на паркинга на "Кауфланд" и "Лидл" в Кючука беше ограбена колата на жена ми. 

Разбили са ключалката и са взели папка с важни за работата и документи. Опитали са се да свалят и CD-то, но явно са нямали време. Сигурен съм, че документите няма да им свършат никаква работа, най-вероятно са мислили, че вътре има лаптоп или таблет.

Опитахме се да подадем сигнал в близкото РУП, но оттам ни казаха, че имало и други такива случаи и щом не е имало ценни неща, да не се занимаваме.

Подобен случай имало и миналия месец с откраднат лаптоп. На паркинга няма камери, попитах и в двата магазина. 

Един анонс към крадците: действайте, момчета, няма как да ви хванат!

Репортер на сайта се свърза с пресцентъра на "Кауфланд", за да попита има ли камери на паркингите на веригата. Ето и отговора: 

"На някои места, където има наши магазини, има поставени видеокамери, като екип от екперти решава къде да бъдат монтирани те. Обикновено се поставят в така наречените рискови зони".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Policiyata-za-krazhba-ot-parking-pred-hipermarket-Ostavete-nyama-smisul-546924
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.