Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Сигнал за големи злоупотреби със зимното почистване в община Куклен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:06 / 15.03.2015Коментари ()5192
След вчерашната ни публикация, получихме сигнал за евентуални злоупотреби със зимното почистването в община Куклен. Ето какво ни пише наш читател:

Пиша Ви по повод на вчерашната публикация под заглавие "Снежен ад в района на хижа "Здравец". Грижите за пътищата на общината наистина са потресаващи, но не толкова, защото кметът не си мърда пръста да организира почистването, а защото по документи той почиства. След което плаща от джоба на жителите на общината- Куклен, Добралък, Гълъбово, Цар Калоян, Яворово и Руен. А и вие виждате как колите сами отъпкват снега по пътищата, а на др. места просто го чакаме да се разтопи, иначе положението щеше да заприлича на това, като в Централни Родопи, само дето там снегът е три пъти повече.

Въпреки, че не се опесъчава и снегопочиства, ще ви кажа, че общината плаща по фактури, издадени от приближени на кмета лица, които дори не са участвали в конкурса за възлагане на обществената поръчка за зимно поддържане. Ако това представлява интерес за вас, ще ви кажа още, че кметът ще плати без да са съставени констативни протоколи за почистването и без някой да е проверил дали въобще по пътищата е минавала снегопочистваща техника.

От Plovdiv24.bg изпратихме сигнала до институциите и ще очакваме отговор и реакция от тяхна страна.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Signal-za-golemi-zloupotrebi-sus-zimnoto-pochistvane-v-obshtina-Kuklen-546317
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.