Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Пловдивският културен институт отвори врати
Автор: Мария Морунова 14:46 / 11.02.2015Коментари ()2970
Зала за народни, спортни, латино и модерни танци, зала за духовна практика и йога, зала за деца. Това са само част от помещенията, които ще бъдат изпълнение със съдържание в официално открития днес Културен институт на Пловдив. 

Лентата на новата придобивка прерязаха неговият собственик Пламен Колев и кметът Иван Тотев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Помещенията в Културния институт са подходящи за провеждането и на множество семинари, презентации, курсове. Както ръководството му, така и кметът изразиха надежда за изпълнението на съвместни проекти.

"Пловдив вече стъпи на културната карта на Европа, но продължава и да се развива. Този Културен институт е доказателство за това, тъй като собственикът можеше да го превърне в жилищна кооперация. Той обаче предпочете да го превърне в културно средище. Голямо благодаря за това", коментира на откриването градоначалникът.

Фоайето на Културния институт вече е украсено с картини на пловдивски художник, брат на собственика, а залите очакват своите посетители.




Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivskiyat-kulturen-institut-otvori-vrati-540675
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.