Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Така изглежда реното, в което снощи загинаха три 18-годишни момчета
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:03 / 23.12.2014Коментари ()22893
© радио "Пловдив"
Смачкана предница и таван - така изглеждаше днес лекият автомобил, който снощи падна в река "Широколъшка" и в който загинаха три 18-годишни момчета.

Снощи около 21.30 ч. на главен път Широка лъка-Девин лек автомобил "Рено Меган" поради движение с несъобразена скорост с пътните условия напуска платното за движение и пада в коритото на реката. Вътре е имало четирима пътуващи.

Загинали на място в автомобила са три 18-годишни момчета от Девин, а четвъртото 18-годишно момче, също от Девин, е с охлузни рани. На пострадалия е оказана незабавна медицинска помощ и е транспортиран от екип на ЦСМП в МБАЛ - Смолян без опасност за живота.

На място пристигат и два екипа на група "Спасителна дейност" при ОУПБЗН - Смолян, които извършват изваждане на телата и автомобила от реката. Телата на починалите са приведени в МБАЛ - Смолян за извършване на аутопсия.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУП - Смолян. По случая е образувано досъдебно производство.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Taka-izglezhda-renoto-v-koeto-snoshti-zaginaha-tri-18-godishni-momcheta-532384
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.