Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Днес ще е облачно на места мъгливо, но топло
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:17 / 07.11.2014Коментари ()1262
© Plovdiv24.bg
Днес в сутрешните часове на места в низините и котловините ще бъде мъгливо или с ниска слоеста облачност. Подобрение на видимостта ще настъпи около обяд. 

0т запад-югозапад облачността, средна и висока, ще продължи да се увеличава и вплътнява и през нощта срещу събота на места в крайните югозападни райони ще превали. 

Ще се появи слаб южен вятър. Температурите ще се повишат и максималните ще са между 15° и 20°, по-ниски на местата с по-трайна мъгла.

Атмосферното наляганe ще се понижава достигайки средното за месеца.

До обяд в планините ще преобладава слънчево време, след пладне от югозапад облачността ще се увеличава и вплътнява и до вечерта вече ще е значителна. Ще духа умерен и временно силен южен вятър и с него температурите още ще се повишат, като максималната на височина 1200 метра ще бъде около 16°, на 2000 метра - около 10°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, в сутрешните часове на отделни места видимостта ще бъде намалена от мъгла или ниска слоеста облачност. Около обяд видимостта ще се подобри, облачността ще е разкъсана, ще има и слънчеви часове. 

Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са между 14° и 17°. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 11°-14°.



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Dnes-shte-e-oblachno-na-mesta-muglivo-no-toplo-523715
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.