Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ВУАРР завърши проект за електронно обучение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:29 / 01.08.2014Коментари ()1313
© ПОТВ
На заключителна пресконференция във "Висше училище по агробизнес и развитие на регионите" бяха представени окончателните резултати по проекта за "Развитие на електронните форми на обучение" във ВУАРР.

Проектът е изпълняван по ОП "Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския социален фонд. Той предоставя нови възможности за студентите на ВУАРР в Пловдив и филиалите в Русе и Велико Търново. Изградени са и локални центрове в Пазарджик, Силистра и Троян. Новата платформа за електронни форми на дистанционно обучение, въвежда иновационни образователни технологии и осигурява равен достъп до образование и поддържане на високо качество на учебния процес.

Освен типичните модули за организация на обученията, студентите на ВУАРР ще се възползват от интерактивни обучителни модули, електронни мултимедийни помагала, система за видеоконферентни лекции, виртуална библиотека и университетско радио и телевизия. 

В рамките на проекта преподавателският, административният и техническият персонал на висшето училище премина обучение за работа с платформата и нейните модули. След успешното му завършване преподавателите получиха сертификати.

Източник: ПОТВ



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/VUARR-zavurshi-proekt-za-elektronno-obuchenie-506781
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.