Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
След вчерашната кървава драма в Пловдив: Основната версия е самопрострелване
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:09 / 13.06.2014Коментари ()12272
Самопрострелване е основната версия, по която се работи във връзка с вчерашния трагичен инцидент в "Кючук Париж" в Пловдив. 29-годишният Костадин Игнатов е произвел няколко изстрела през терасата на апартамента, а след това се е прострелял сам. Не е задължително да е самоубийство, може да е случайност, казаха разследващи.

Предстои балистична експертиза, иззети са гилзи около блока и една - на стотина метра, срещу бензиностанцията на "Петрол" на кръстовището на улиците "Димитър Талев" и "Бяло море".

Припомняме, че вчера около 14,30 часа 29-годишен мъж бе открит прострелян в Пловдив. Младият мъж бе намерен мъртъв в апартамент на улица "Константин Нунков" 10 в "Кючук Париж". Районът на местопроизшествието бе отцепен от полицията.

Мъжът е живеел на втория етаж в блок, намиращ се на въпросната улица. Трупът му е открит от неговата майка.

Съседка на жертвата заяви, че в нощта на сряда срещу четвъртък около полунощ е чула изстрел, а след това още два или три. 

Мъжът е семеен, с едно дете, а жена му е студентка. Тя, заедно с майката на Костадин отхвърлят възможността да става дума за самоубийство.



Още по темата: общо новини по темата: 3
14.06.2014 »
13.06.2014 »
12.06.2014 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Sled-vcherashnata-kurvava-drama-v-Plovdiv-Osnovnata-versiya-e-samoprostrelvane-498859
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.