Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Актуалните аспекти на религиозната толерантност обсъждат на колоквиум в ПУ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:29 / 28.05.2014Коментари ()1806
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Колоквиум на тема "Актуални аспекти на религиозната толерантност в България" организира на 30 май Юридическият факултет на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски".

Проявата е по проект за научни изследвания "Религиозната толерантност от Древността до наши дни" и ще се проведе в Заседателната зала на ректората на ул. "Цар Асен" №24 от 14:00, обясни проф. д-р Малина Новкиришка, която е ангажирана с организацията на научното обсъждане. В неговите рамки ще бъдат дискутирани темите "Българското законодателство за религиозната толерантност" и "Актуални проблеми на уредбата на статуса и имуществото на религиозните общности в България".

Един час по-рано, от 13:00 ч., същия ден, в зала "Компас" на Ректората Юридическият факултет ан ПУ "Паисий Хилендарски" организира и представяне на сборници със статии и доклади от международната научна конференция, проведена на 18-19 октомври 2013 г. по проект "Религиозната толерантност от Древността до наши дни".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Aktualnite-aspekti-na-religioznata-tolerantnost-obsuzhdat-na-kolokvium-v-PU-496365
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.