Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бойко Борисов: Няма как да харчиш повече, отколкото произвеждаш
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:07 / 12.04.2014Коментари ()2679
©
Българите горчиво ще се каят, че са докарали Станишев отново на власт. Ако българите не послушат предизборния лозунг на ГЕРБ, че България няма време за губене, няма да бъдат построени и довършени нито "Струма", нито "Хемус", защото Европейската комисия ще ни спре еврофондовете.

Tова заяви председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на среща със структурите на ГЕРБ от Смолян и Перник, която се проведе в Смолян. По думите на Борисов, Станишев дезертира от отговорността да стане премиер.

 "Хареса му, като г-н Доган да си седи в сарая, да командва и да не подписва нищо. Да си премиер не е само длъжност. Това е отговорност. Хареса му и иска да е евродепутат. Щом от премиер си дезертирал до това да си евродепутат, нямаш място да спориш и да дебатираш с премиерите. Затова моят дебат е с Орешарски", обясни Борисов. 

Той посочи, че БСП и ДПС знаят, че няма да станат по-приятни за хората, затова искат да ни изкарат, че всички сме маскари.

"Миков, който иначе всеки ден шмерекува, и спира регистрацията на 20-ата секунда, за да е нисък кворумът, вчера три пъти даваше почивка, за да долети "Атака" като бялата лястовица по жицата. Един час чакаха да долети бялата лястовица, а в очите им - страшна мъка. Накрая депутатите от "Атака" дойдоха като по команда по якета и анцузи. Вие си отговорите на въпроса по чия команда е станало това. За пореден път стана ясно, че без "Атака" правителството не може да съществува", коментира председателят на ПП ГЕРБ. 

По думите му държавата е заложник на най-малката политическа партия в парламента и колкото по-бързо се направят избори, толкова по-добре и за БСП, и за ДПС. Борисов поиска да се мине веднага през предсрочни избори - 2 в 1 май месец, за да не се харчат 20 милиона след това за нови избори. Както ни подреди народът всички да се смирим и да изпълним волята му.

Бойко Борисов обясни, че няма как да харчиш повече, отколкото произвеждаш и да просперираш. Това трябва да осъзнаят хората, за да спрат да живеят в света на фантазиите, но минават години докато разберат, че са били лъгани. Пред членове и симпатизанти Борисов заяви, че ГЕРБ има кауза и не може да задължи никого да гласува за ГЕРБ, ако не е убеден в това, което партията прави за хората. "Няма да се подвеждаме от популизъм, да се каже цялата истина, а вече кой, колкото може да понесе", заяви Борисов.



Още по темата: общо новини по темата: 320
06.09.2014 »
12.08.2014 »
15.07.2014 »
24.06.2014 »
14.06.2014 »
13.06.2014 »
предишна страница [ 1/54 ] следващата страница

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Boiko-Borisov-Nyama-kak-da-harchish-poveche-otkolkoto-proizvezhdash-488841
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.