Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът на Източен и шефът на VI-тo районно обсъдиха проблемите на района
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:57 / 12.03.2014Коментари ()3082
© Plovdiv24.bg
Шумните тържества в "Столипиново" са един от големите проблеми в района
По покана на кмета на "Източен" Петър Петров новият началник на VI-тo районно управление на МВР инспектор Стоян Узунов днес посети сградата на администрацията. На тази първа среща двамата обсъдиха проблемите с нарушенията на обществения ред в квартала. 

В разговора бяха дискутирани най-честите нарушения в района: шумните тържества в "Столипиново", нерегламентираното движение на каруци, незаконната търговия, наличието на незаконни таксита. 

Специално внимание бе отделено на превантивните мерки за опазване на общественото имущество. Петър Петров запозна началника на районното полицейско управление с конкретен случай на вандализъм, при който само за 2-3 денонощия бе изцяло унищожено новопоставеното осветление на подлеза на бул. "Цариградско шосе" до ул. "Ландос"

Двете страни уточниха позициите си по основните приоритети в работата и набелязаха конкретни съвместни мерки по опазване на обществения ред в район "Източен".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetut-na-Iztochen-i-shefut-na-VI-to-raionno-obsudiha-problemite-na-raiona-483402
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.