Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Глобиха EVN със 118 000 лева за некачествени ремонти!
Автор: Мария Морунова 12:29 / 11.03.2014Коментари ()6162
©
Районната администрация на "Централен" глоби EVN Топлофикация за некачествено изпълнение на ремонти. Сумата на санкцията е 118 хил. лв., които са депозит от страна на дружеството като гаранция на качествената им работа. Това каза райкметът Райна Петрова, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

През миналата година "Централен" е наложил подобна санкция и на други недобронамерени фирми, сред които "Сити газ". По този начин районната администрация си е осигурила около 80 хил. лв.

Средствата ще бъдат използвани за облагородяването на района, а Петрова подчерта положителния ефект от тези санкции, благодарение на които фирмите са започнали да работят в срок и качествено и да възстановяват по-добре пътната настилка.

Подобен проблем са имали и в "Северен", където миналата година са получили около 50 хил. лв. некачествено изпълнение на ремонти. И там ще използват парите за облагородяване.

Кметът на "Централен" припомни своя поет ангажимент за изграждане на парк до "Евмолпия" и каза, че в четвъртък ще бъде даден старта на строителните дейности.




Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Globiha-EVN-sus-118-000-leva-za-nekachestveni-remonti-483167
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.