Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Бардак в "Източен" в близост до СОУ "Симон Боливар" притеснява хората
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:18 / 28.02.2014Коментари ()6258
© ПОТВ
От месеци изоставена сграда в "Изгрев" се е превърнала в обществена тоалетна и свърталище на наркомани. Това ни сигнализираха жители от квартала. Хората се притесняват за сигурността на децата си, защото в близост до изоставената постройка се намира училище СОУ "Симон Боливар".

Потърсихме районния кмет Петър Петров, за да разберем какви мерки може да предприеме администрацията на района за обезопасяване на занемарения обект.

Така изглежда сградата, която до преди няколко години е била ресторант. В момента всички стъкла са изпочупени, дървената дограма по врати и прозорци на места е изкъртена. Градината се е превърнала в бунище, а тревата  на места достига повече от метър височина. Гледката вътре е още по-зловеща.Част от тавана липсва, изкъртени са  тухлите от камината. По земята могат да се видят множество използвани спринцовки, дори и остатъци от интимни преживявания. Всичко това скоро ще остане в миналото, уверяват от районната aдминистрация.

"До момента процедурата по започване на строежа е била забавена заради бюрократични процедури по изкарване на нужните разрешителни. Вече всичко е готово и в началото на март започват строително-ремонтните дейности", каза още  Петър Петров.




(c) ПОТВ


Източник: ПОТВ


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Bardak-v-Iztochen-v-blizost-do-SOU-Simon-Bolivar-pritesnyava-horata-481353
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.