Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Катастрофиралата жена: Брат, не викай КАТ, пила съм! Полицията: Пробата е отрицателна!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:24 / 30.01.2014Коментари ()30175
© Plovdiv24.bg
Пълна мистерия витае около катастрофата, която стана рано тази сутрин в Центъра на Пловдив. На водачката на форда е направена алкохолна проба, като тя е отрицателна. Тя обаче не е тествана за наркотици. Това заявиха от пловдивската полиция за Plovdiv24.bg по повод произшествието, за което ви съобщихме по-рано днес и при което 33-годишна пловдивчанка заби колата си в дърво на на кръстовището на улиците "Авксентий Велешки" и "Доктор Г.М. Димитров". 

Наш читател обаче изрази мнение в коментарите под статията, че именно той е оказал първа помощ на хората в автомобила и е извикал органите на реда, както и линейка. Ето какво написа той:

"МВР да проверят жената както трябва. Аз бях първият очевидец на катастрофата и аз викнах линейка и пожарна, и аз помогнах на жената и спътника й, от ромски произход между другото, да излязат от колата. Колата се блъсна челно и се обърна, беше застанала надясно, на врати.

Когато им помогнах да излязат, и двамата бяха в нетрезво състояние, защото миришеха доволно на алкохол, а жената според мен беше употребила и наркотици. Тя само ми повтаряше "брат, помогни ми да махна колата, не викай КАТ, защото ще ми вземат книжката, пила съм". Само това повтаряше.

И като разбра, че вече съм викнал, започна да се държи агресивно как съм можел да викна линейка и пожарна. Това е истината, така че моите уважения към МВР, но явно е станала някаква грешка".


Още по темата: общо новини по темата: 2
30.01.2014 »
30.01.2014 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Katastrofiralata-zhena-Brat-ne-vikai-KAT-pila-sum-Policiyata-Probata-e-otricatelna-476386
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.