Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Отвратително! Роми-онанисти дебнат жени и деца в "Тракия", полицията безсилна!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:30 / 25.01.2014Коментари ()32953
Галерията не е подходяща за лица под 18 години
На неприятна случка постоянно стават свидетели читатели на Plovdiv24.bg, които живеят в "Тракия". Ето за какво става дума. Публикуваме сигнала без никаква редакторска намеса:

Здравейте, в жилищен район "Тракия", в горичката зад 44-и блок, често можете да бъдете изненадани от роми-онанисти. Причакват децата от намиращото се училище "Черноризец Храбър" и беззащитни жени. Ако минувачът се окаже мъж - се преструват, че събират дърва.

Поредният случай е от вчера: сигнализирахме в полицията и заснехме няколко неособено естетични кадъра, които Ви предоставяме. 

След първия ни сигнал полицията много бързо пристигна на мястото. След проверка на документи отпратиха онаниста да си ходи. Но след по-малко от десетина минути той пак се върна на същото място и продължи да плаши минаващи момичета. Отново се обадихме в полицията, откъдето ни казаха, че онанистът бил освидетелстван като психично болен и не подлежи на наказателна отговорност, но все пак щели да изпратят отново полицаи.

След като полицаите дойдоха за втори път, онанистът успя да им избяга и захвърли колелото си. 

Оказва се, че освидетелстван ром-онанист на практика е недосегаем. Дори полицията да си свърши работата, файда от това няма! Оставям коментарите на Вас.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Otvratitelno-Romi-onanisti-debnat-zheni-i-deca-v-Trakiya-policiyata-bezsilna-475414
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.