Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Поклон, читатели на Plovdiv24.bg! Семейство в беда посрещна спокойно празниците благодарение на вас!
Автор: Мария Морунова 13:50 / 02.01.2014Коментари ()7246
Семейство се обърна към Plovdiv24.bg в средата на декември с молба за помощ, тъй като бе в безизходица. Бащата е с тежък инфаркт и диабет, майката е без работа, защото се грижи за него и за двете си момчета, близнаци във втори клас. Ние публикувахме историята на младото семейство, а равносметката е щастливо посрещнати празници, много подаръци, богата трапеза и усмивки по лицата на двамата малчугани.

"Много хора се обадиха след публикацията в Plovdiv24.bg. Това, което ми направи впечатление, е, че хората, които ни помогнаха, бяха младежи, студенти, млади семейства. Децата получиха много играчки, дори и компютър", разказа нашата читателка, а двете момчета допълниха "и топка, и динозаври, и музикална кутийка".

Те разказаха също, че са посрещнали Нова година на площада в Центъра на града, а зарята е била много красива.

С умиление жената сподели, че дори един студент е дарил 50 лв. на семейството. Съученици на съпруга й също финансово са помогнали.

Различни фирми и магазини са се отзовали на молбата за помощ. Благодарение на тях семейството е получило консерви, пакетирани храни, месо и месни продукти, както и лакомства за децата.

"И двамата са футболни фенове, заради което получиха и специални химикали и шалове", допълни жената.

Тя не скри надеждата си да започне работа, а състоянието на съпругът й да се подобри. Това ще стане, ако Здравната каса осигури по-подходящ, но и по-скъп инсулин за младия мъж.



Още по темата: общо новини по темата: 3
04.12.2017 »
13.12.2013 »
13.12.2013 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Poklon-chitateli-na-Plovdiv24bg-Semeistvo-v-beda-posreshtna-spokoino-praznicite-blagodarenie-na-vas-471826
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.