Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ето я хубавицата, трошила в пловдивски магазин! Направила си кефа!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:26 / 14.12.2013Коментари ()38433
©
Читателка на Plovdiv24.bg, която твърди, че е главната героиня в екшъна, разиграл се във "Форум Тракия" на 11 декември, публикува и своята гледна точка в коментарите под статията. Припомняме, че тогава около 12 часа там пристигнала разярена млада жена, която се разкрещяла на персонала, че миналия петък майка й била принудена за заплати счупена от нея стока на стойност 20 лева. Възмутената дъщеря поискала да й върнат парите и заплашила, че в противен случай ще изпотроши също толкова стоки. Накрая пловдивчанката избрала продукт за около 20 лева и демонстративно го строшила на пода. Ето какво написа вчера въпросната млада жена:

Ей сега ще ви кажа на всичките малоумни нищожни комплексари тук!!! Аз съм въпросната и защитих правата на майка си!!!! А вие, докато сте овце като повечето в БГ, винаги ще бъдете тъпчени и мачкани! Собственикът на магазина ме заплаши, че щял да ме потроши и полицията я извиках аз! Надявайте се да има повече като мен, че докато сме единици и ни критикувате, ще ви тъпчат отвсякъде! Ама явно сте свикнали!
 
И друго - това е версия на собственика, супер див селянин! А вие, докато си мълчите, не правителство, ами едно врабче няма да свалите! А аз си поисках заслуженото и като не го получих, си направих кефа поне! Това, което всички коментирате тук, нямате смелостта да направите! И за 2 лева щях да го направя, въпросът е принципен! И анцугът ми не беше лъскав! Хайде със здраве и весели празници!


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Eto-ya-hubavicata-troshila-v-plovdivski-magazin-Napravila-si-kefa-469206
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.