Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
PERSONA Резерва Мерло представено на сравнителните дегустации на списание БАКХУС в панаира
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:22 / 18.02.2005Коментари ()931
©
Изключително модерната и популярна марка PERSONA представи своето Мерло Резерва на сравнителните дегустации, част от семинара “Виното в ресторанта”, организиран от списание “Бакхус” и Международния панаир Пловдив. Присъстващите – хотелиери и ресторантьори с опит в предлагането на вина, успяха да уловят отличителния вкус на PERSONA сред останалите вина от сортовете мерло. На сравнителните дегустации те се насладиха на фините разлики и между различни вина от сортовете шардоне и траминер.
PERSONA Резерва Мерло е вино с изключително приятен нежен аромат на черни горски плодове, подправки и дим и с кадифен вкус, който завладява със своята мекота. Гроздето за вино PERSONA Резерва се отглежда във внимателно подбрани масиви в Тракийската низина и е под непрестанните грижи на енолозите на “Винпром Ямбол”, които прилагат най-модерни агротехнически практики за достигане на оптимални показатели.
Виното съзрява в дъбови бъчви от 225 л (т.н. барик) от американски, френски и български странджански дъб. Тайната на пикантния облик на виното е във внимателната и точна пропорция в смесване на купажи от отделните барици.
Вината от серията PERSONA, която изгражда на вътрешния пазар новия облик на един от най-големите български износители на вина, бяха отличени със сертификат “Вино на годината” на националните дегустации 2005.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/PERSONA-Rezerva-Merlo-predstaveno-na-sravnitelnite-degustacii-na-spisanie-BAKHUS-v-panaira-4653
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.