Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Клоунът Кени пак направи шоу по Главната в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:58 / 20.10.2013Коментари ()16837
И днес следобед известният пловдивски клоун Кени създаде добро настроение у разхождащите се по Главната, видя репортер на Plovdiv24.bg. Непрестанните му закачки с минувачите събудиха много смях и усмивки сред хората в почивния ден.

Припомняме обаче, че преди повече от година с писмо, адресирано до кмета Иван Тотев, пловдивчанката Антонина Николова настоя артистът повече да не бъде допускан до Главната, защото според нея "обиждал и унижавал" хората.

"Наистина имаме много оплаквания, свързани с Ивомир Игнатов, както е истинското име на този човек. От чисто юридическа гледна точка Общината не е издавала разрешително за работа по Централната главна улица. От една страна, е доста неприятно, когато например възрастна жена бъде напръска
АНКЕТА:
Пречат ли ви майтапите на клоуна Кени на Главната?

Да, неприятно е
Не, забавно е
Никога не съм го виждал/а

на с вода пред толкова много хора, но пък от друга - той създава настроение и радост у децата. Сигналите са предимно от възрастни хора, които са станали "жертва" на Кени, чувстват се неловко и изпадат в неприятни ситуации. Разпоредил съм да се вземат мерки, за да няма повече подобни оплаквания", обясни тогава деликатната ситуация Иван Тотев пред репортер на Plovdiv24.bg.



Още по темата: общо новини по темата: 3
24.06.2015 »
22.10.2013 »
11.07.2012 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Klounut-Keni-pak-napravi-shou-po-Glavnata-v-Plovdiv-459966
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.