Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Изверг, помлял детето си от бой, моли за милост
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:37 / 10.10.2013Коментари ()10523
© Блиц
Окръжна прокуратура в Пловдив поиска увеличение с пет години на присъдата на Димитър Дончев, който е признат за виновен, след като през 2012 година върза и преби петгодишния си син Рангел.

През юни т.г. Димитър Дончев получи пет години затвор, заради престъплението на 9 и 10 септември 2012 в гр. Съединение. Тогава, при условията на продължавано престъпление, противозаконно е лишил от свобода 5-годишния се син Рангел Дончев, деянието е извършено по начин, мъчителен и опасен за здравето на пострадалия, сочи присъдата.

Причината за жестокия побой са изгубени 50 лева. Вечерта на 9 септември Димитър Дончев оставил портфейла си със сумата от 50 лв. в него на масата в една от стаите на къщата, в която живеел. Малко по-късно същата вечер той го потърсил, но не го намерил и попитал сина си Рангел за него. Момчето обяснило, че го взело, но не знаело къде го е оставило. Подсъдимият търсил из къщата и двора, но не го открил.Ядосан, той започнал да бие сина си с юмруци и шамари.

Съседи сигнализирали в полицията, а униформените останали потресени от вида на детето, след като се отзовали на повикването.

"Не съм осъзнавал какво към причинявал. Сега осъзнавам вината си. Моля да бъда освободен, за да се грижа за децата си", каза пред съда днес Дончев, който има тримесечно бебе от друга жена.

По думите на осъдения, няма кой да се грижи за Рангел. Шефът на Окръжната прокуратура в Пловдив Румен Попов обаче заяви, че майката на пребитото дете се е прибрала от чужбина и вече се грижи за него.



Източник: БЛИЦ


Още по темата: общо новини по темата: 4
28.10.2013 »
14.09.2012 »
11.09.2012 »
11.09.2012 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Izverg-pomlyal-deteto-si-ot-boi-moli-za-milost-458414
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.