Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Гърневски: Не ме издигнаха за кмет защото спрях далавера на Муравей Радев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:27 / 29.09.2013Коментари ()2460
© Plovdiv24.bg
Бившият кмет на Пловдив Спас Гърневски скочи срещу финансовия министър от кабинета на Иван Костов - Муравей Радев, с тежко обвинение за кражба. Това стана в предаването "На светло" по Нова телевизия". "Не позволих на Муравей Радев да продължи една кражба на 200 дка в жилищен район "Тракия". Беше направен опит да се задигнат и аз спрях този опит. Затова бях отстранен от втори мандат като кмет на Пловдив", хвърли бомбата в ефир Гърневски. По думите му много хора на високо ниво в синята партия знаят за този скандал, а от година се е разчуло и в града под тепетата.

Гърневски посочи, че се е оттеглил от политиката, тъй като в дясно са били нарушени много принципи. "Не бяха изпълнени онези 10 точки, от които трябваше да се промени България. Отказах на ДСБ да водя листите в 17-ти избирателен район, защото СДС и ДСБ извършиха престъпление срещу сините. Те убиха, разстреляха Синята коалиция", обясни още Гърневски.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Gurnevski-Ne-me-izdignaha-za-kmet-zashtoto-spryah-dalavera-na-Muravei-Radev-456412
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.