Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Делян Добрев: В следващ управленски мандат ще направим повече реформи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:05 / 24.08.2013Коментари ()2786
©
В следващ управленски мандат ще направим повече реформи, заяви народният представител Делян Добрев по време на празник на партия ГЕРБ в Перник. Според него много от решенията на "новата тройна коалиция" са грешни, въпреки опитите, по думите му да се играе на тънката струна на социалните нужди на хората с разходи от бюджета.

"В момента не виждаме подкрепа на малкия и средния бизнес", каза още Добрев, цитиран от БТА. Той призова за по-скорошни предсрочни парламентарни избори. В отговор на журналистически въпрос за евентуалното им провеждане през май догодина Добрев посочи, че положителната страна на тази дата е, че няма да се плащат 2 пъти пари за избори.

"Въпросът е до тогава да не се правят грешки в държавата, които ще отнемат години да бъдат оправени, предупреди бившият енергиен министър. Тезата, че когато ГЕРБ е в опозиция ще се загуби като партия не е истина", категоричен е Добрев. Той е убеден, че при следващ вот резултатът на ГЕРБ ще бъде още по-висок и партията ще бъде по-силна, отколкото сега.

Източник: btv



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Delyan-Dobrev-V-sledvasht-upravlenski-mandat-shte-napravim-poveche-reformi-450266
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.