Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Порутен павилион на EVN заплашва живота на деца в "Прослав"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:26 / 09.07.2013Коментари ()4066
© Plovdiv24.bg
Стар, неизползваем павилион, вероятно свърталище на наркомани застрашава малките деца в кв. "Прослав", оплака се в редакцията на Plovdiv24.bg живеещата до него пловдивчанка Здравка Славова. Късно вечер от постройката се вдигал силен шум и подпийнали лица, предимно тийнейджъри, се показвали отвътре. Павилионът се намира на около 50 метра от жилището на притеснената гражданка, което ни сигнализира. 

Славова разказа, че въпросната съборетина наскоро е била разбита. Тя е запустяла и безстопанствена от години. Намира се зад тото пункта, отстрани на читалище "Никола Вапцаров" в кв. "Прослав". Порутеният павилион отдавна тревожи живеещите в района, тъй като около него постоянно играят малки деца, а мястото може да се окаже развъдник на всякакви зарази. 

Районният кмет Десислава Желязкова веднага лично направи проверка на обекта. Оказа се, че павилионът е на EVN и преди години, когато е функционирал, хората са заплащали сметките си за ток в него. 

Желязкова е сезирала пловдивското електроразпределително дружество и оттам са я уверили, че до края на седмицата ще се вземат мерки опасната постройка да бъде премахната.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Poruten-pavilion-na-EVN-zaplashva-zhivota-na-deca-v-Proslav-442266
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.