Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Ще изоставят ли абитуриентите чалгата, пошлостта и порно елементите?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:57 / 19.05.2013Коментари ()12997
© Plovdiv24.bg
Когато повечето абитуриенти изглеждат толкова красиви и елегантни на бала си, като момичето от снимката, значи тенденцията е започнала да се обръща в положителна посока
Абитуриентските балове лека полека започват, идната седмица те ще влязат в апогея си.

Тенденцията която се забелязва всяка година е все по-обезпокояваща. Чалгата отдавна е обсебила тези събития и въпреки, че в последните месеци имаше призиви от различни организации, тя да бъде забранена за баловете, това едва ли ще се случи. Но посредствената музика не е най-големият недостатък на днешните абитуриенти.

Пошлостта и облеклата, граничещи по визия с, по-скоро с порно жанра, са нещо което се забелязва все по-трайно. Необяснимо е желанието на много момичета да изглеждат като евтини проститутки на един от най-значимите дни в живота си, вместо да впечатлят с елегантност и стил.

Естествено лошият вкус на обличане е белег не само на момичетата, но и на момчетата, но като, че ли при представителките на нежния пол е все по-забележимо. Тежкият грим, който скрива красивите млади лица на момичетата, също се числи към отрицателните качества, но и той е част от "традицията".

Разбира се има и абитуриенти, които залагат на елегантност и класика и могат да се гордеят със себе си и без срам да показват снимките от бала си на своите деца и внуци един ден. От позицията на времето абитуриентските "провали" ще осъзнаят глупостта си и този ден ще им носи повече срам, отколкото гордост.

Пошлост и грозота, както и стил и елегантност е имало всяка година. Но през последните години първото заема все по-голям процент от абитуриентите.

Дали е дошло времето тази тенденция да се обърне и да поеме в положителна насока, ще разберем през идната седмица.



Още по темата: общо новини по темата: 324
03.04.2024 »
02.04.2024 »
02.04.2024 »
01.04.2024 »
01.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/54 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Shte-izostavyat-li-abiturientite-chalgata-poshlostta-i-porno-elementite-433312
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.