Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Засилен интерес на международни туроператори към Пловдив и региона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:35 / 29.04.2013Коментари ()3998
© Plovdiv24.bg
Близо 120 представители на 60 фирми, между които такива от Непал, Мароко, Алжир, Турция, Египет, Англия и Украйна, са заявили участие в предстоящата международна среща на туроператорите, която ще се проведе в Пловдив от 7 до 10 май, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Събитието се организира от Община Пловдив и ОП "Туризъм". В сравнение с миналата година участниците са се увеличили почти двойно. 

6 туристически маршрута организират от ОП "Туризъм" за предстоящото събитие, което миналата година се проведе в града ни за първи път. Това са Розовата долина, Старосел, Хисаря, Бачково, Чепеларе, предвижда се и посещение на винарска изба в Асеновград. От тази година форумът ще се провежда ежегодно и трябва да се затвърди като важно събитие в годишната програма за развитие на туризма в община Пловдив.

Туроператорите ще се запознаят с различни страни и разнообразни аспекти от туристическия продукт на град Пловдив и региона. Ще се презентират възможностите за културен, религиозен, уикенд, винен, спа туризъм, нишови туристически пакети, както ще бъдат осъществени и работни срещи между гостуващите фирми и местния туристически бранш.

На международния форум се очаква да присъстват още туристически компании от Виетнам, Израел, Румъния, Германия, Австрия, Гърция, Сърбия и от България. 



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zasilen-interes-na-mezhdunarodni-turoperatori-kum-Plovdiv-i-regiona-429935
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.