Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Жена откри бели червеи в корнфлейкс на пловдивска фирма
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:09 / 04.01.2013Коментари ()7628
© Plovdiv24.bg
Жена откри бели червеи в кутия с корнфлейкс от марката "FF вкус" на пловдивската фирма "Биосет" ООД. Въпреки че закуската е със срок до 3 декември 2013 г., в нея са открити бели червеи. 

Ирина прави корнфлейкс за закуска на двете си деца на Нова година. Срокът на годност е до 3 декември 2013. На пръв поглед няма нищо странно. 

"Два дена по-късно сипвам наново корнфлейкс в купичките и в едната изпада бял червей. Просто няма да ви казвам как се разтреперих, не знаех на кой свят съм. Не знам какво може да им причини това, дали е вредно, дали няма нещо да им стане - да им се загнезди в червата, откъде да знам!", притеснява се жената.

Ясен Кехайов от "Биосет" ООД обеща пълно съдействие и се извини на семейството за причиненото неудобство. "Биосет" получава корнфлейкса от чужди доставчици, пакетира го, оттам нататък го складира. После пакетите отиват в търговските вериги и оттам при клиентите. Навсякъде в системата може да се получи пробив, смята той.

От агенцията по безопасност на храните вчера наложиха възбрана на цялата червива партида. Предстои да се направят и лабораторни проби, които ще са готови утре и ще докажат кой е виновен за корнфлейкса с "бонус".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zhena-otkri-beli-chervei-v-kornfleiks-na-plovdivska-firma-406218
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.