Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Дани Каназирева отново с нагло и неадекватно изказване
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:54 / 28.12.2012Коментари ()32286
© ТВ НОВА
Общинската съветничка и бивш кандидат за кмет на града ни Дани Каназирева отново се изказа изключително нагло при акция на "Густо ми е, Велков" в репортаж за "Господари на ефира". Илиян Велков разпитваше общински съветници, нарушили Закона за движение по пътищата и влезли в улица "Филип Македонски" въпреки забраняващият това знак, за да си спестят около 100 метра, преминавайки по съседната улица, където няма такова ограничение. Дани Каназирева обаче първоначално твърдеше, че не е направила никакво нарушение. В последствие, след като й бяха показани снимки как тя с луксозния си черен джип Мерцедес навлиза в улицата точно покрай забранителния знак, смени репликата с "Вярвайте ми, нямам нито 1 акт. Можете да го проверите". Тази неадекватна реплика предизвика "отговор" от "Господарите": "А колко много трябваше да имате. Само ние сме Ви хващали 3 пъти в нарушение." Ако беше останала само с тази си реплика ... нямаше да е нищо по-различно от предишни нейни изказвания, с които е будила смут и недоумение. Тя обаче продължи: "Аз не идвам за удоволствие тук, идвам по работа. Ние не идваме по желание на работа", на което от "Господари на ефира" логично допълниха "Ама по желание се кандидатирахте. Ние пък недоумяваме какво общо има това със спазване на Закона за движение по пъти

(C) Господари на ефира / НОВА ТВ
щата и с какво удължаването на пътя им със стотина метра ще им попречи да си свършат работата като Общински съветници така, както сме принудени да го правим всички ние, обикновените граждани, без "по-специален" статут и луксозни джипове.

Другият сериозно провинил се отново бе от партията на Дани Каназирева и отново с черен луксозен джип, но този път Порше Кайен - Владимир Кисьов бе значително по-умерен в изказването си като цяло, но на репликата на Велков "Ще Ви покажем по телевизията, нали знаете", той брутално отговори с "Не бива, не бива".

Целият репортаж можете да видите във видеото към статията.


Още по темата: общо новини по темата: 2
19.01.2012 »
23.09.2010 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Dani-Kanazireva-otnovo-s-naglo-i-neadekvatno-izkazvane-405220
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.