Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Роми замесени в зверската катастрофа на "Голямоконарско шосе", търсят саморазправа?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:34 / 12.12.2012Коментари ()14691
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Двете млади жени, които вчера около 16,30 часа загинаха при зверска катастрофа на "Голямоконарско шосе", са от ромски произход, както и останалите пътници в лекия автомобил "Пежо 206". Това научи Plovdiv24.bg от достоверни източници. Едното от загиналите момичета е близначка на водачката на пежото.

Според свидетели на катастрофата пежото се е движело с несъобразена скорост, а веднага след инцидента 10-ина коли, пълни с роми, са пристигнали на мястото на трагедията, за да търсят саморазправа с водача на другия автомобил. Тази информация обаче не е потвърдена официално от органите на реда.

Припомняме и официалната информация от пресцентъра на ОД МВР Пловдив, която публикувахме по-рано днес:

Около 16.30 часа вчера на "Голямоконарско шосе" близо до разклона за Царацово лек автомобил "Пежо 206", управляван от 22-годишната Е.А. от Пловдив, при изпреварване навлязъл в лентата за насрещно движение, застанал напречно и се блъснал с товарен автомобил "Пежо Партнер".

Всички пострадали в катастрофата са пътували в леката кола и са от Пловдив - на място е загинала 22-годишна пловдивчанка, по-късно в болница е починала и 35-годишна жена.

Две деца на 5 г. и 15 г., както и 42-годишна жена са ранени и настанени в болница. На Е.А. е била оказана медицинска помощ и тя е била изписана за домашно лечение.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Romi-zameseni-v-zverskata-katastrofa-na-Golyamokonarsko-shose-tursyat-samorazprava-401878
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.