Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Със сълзи в очите Петър Петров прие статуетката за администрация, близка до хората
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:12 / 31.10.2012Коментари ()2637
Със сълзи в очите от вълнение, кметът на "Източен" Петър Петров прие статуетката и грамотата, с които беше награден за създаване на администрация, близка до хората и отговаряща на техните нужди, предаде репортер на Plovdiv24.bg. В кабинета си в сградата на районната администрацията Петров получи признанието от фондация "Помогни на нуждаещите се", колеж "Източен европейски образователен център", граждански форум "Съвет на нацията" и Национален интелектуален парламент по евроинтеграция. 

"Още при встъпването ми в длъжност, като задача номер 1 с целия колектив си бяхме поставили именно човешкото отношение към гражданите на "Източен", заяви по време на церемонията Петров. Той разказа, че повод за наградата е помощ, оказана от районната администрация на член на фондация "Помогни на нуждаещите се", изпаднал в много тежко социално положение. Човекът е бил настанен в общинско жилище, впоследствие дори е осиновил няколко деца.

"С упорит труд вече 5-та година доказваме, че действително намерихме правилния път към хората, за което получаваме и много благодарности от жителите на района", каза още Петров. Той беше поздравен от шефката на Агенция "Социално подпомагане" Пловдив Надя Танева, омбудсмана Димитър Атанасов, колеги и гости.




Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Sus-sulzi-v-ochite-Petur-Petrov-prie-statuetkata-za-administraciya-blizka-do-horata-391493
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.