Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
С малък скандал ОбС прие Манджуков да стане почетен гражданин на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:29 / 25.10.2012Коментари ()1923
© Plovdiv24.bg
Петър Манджуков (най-вдясно)
С пълно мнозинство от 37 гласа общинският съвет на Пловдив реши да удостои със званието почетен гражданин Петър Манджуков, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Единственият, който беше против това предложение, по време на вота не беше в залата. Бившият екскмет Спас Гърневски възмутено оприличи предложението като "съживяване героите на комунизма и напусна залата на местния парламент, след като бившият градоначалник Славчо Атанасов се обърна към него от микрофона и заяви, че живее още в 90-те години. 

"Ох, Гърневски, вие от 90-та година само това знаете: комунизъм, антикомунизъм. Във вашето правителство имаше най-много хора от Държавна сигурност", категоричен беше Атанасов.

Позицията на съветниците във връзка с удостояването с почетното звание Петър Манджуков беше ясна. Те се обединиха около това, че той в последните години е направил направил дарения на значителна стойност, които са спомогнали за повишаване на сигурността, комфорта и духовното развитие на гражданите на град Пловдив.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/S-maluk-skandal-ObS-prie-Mandzhukov-da-stane-pocheten-grazhdanin-na-Plovdiv-390098
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.