Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
ГЕРБ с нова жалба срещу Петя Раева, снимала с телефон избирателите пред секция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:22 / 14.10.2012Коментари ()2222
©
Депутатката от ДПС Петя Раева за втори път днес наруши Избирателния кодекс по време на днешния балотаж за кмет в сатовчанското село Туховища. Срещу народния представител от Пловдив има нова жалба в Общинската избирателна
комисия. Непосредствено пред избирателната секция в селото Раева снима, като така упражнява контрол върху вота на хората, пише в жалбата от ГЕРБ до Общинската избирателна комисия.

През целия ден депутатката се намира в двора на училището, където е разположена Секционната избирателна комисия. В друга жалба е посочено, че в селото са освен Петя Раева и депутатите Муса Палев, Али Осман Имамов, Янко Янков и Митхат Метин, които още от момента на пристигането си започват да провеждат предизборна агитация в полза на кандидата за кмет от ДПС. Народните представители агитират цял ден не само в двора на ОУ "Св.Св. Кирил и Методии", секция №021, а и на други места в селото, в противоречие на чл. 133, ал.5 от Изборния кодекс.

Цял ден народните избраници от партията на Доган, заедно с областния лидер Ведат Хюсеин, общинския кмет Арбен Мименов и други активисти на Движението стоят непосредствено пред секцията и следят вота на жителите от селото.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/GERB-s-nova-zhalba-sreshtu-Petya-Raeva-snimala-s-telefon-izbiratelite-pred-sekciya-387491
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.