Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Цветан Цветанов: Още не се знае кой е атентаторът в Бургас, но има нови данни по случая
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:00 / 13.08.2012Коментари ()2912
© Impact Press Group
Има нови данни, но те са чисто оперативни и не мога да ги споделя публично. Може би утре ще има информация, която смятаме, че е удачно да бъде пусната чрез медиите. Това заяви пред журналисти министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов във връзка с атентата на летище "Сарафово".

"Не е установено още кой е атентаторът. Нуждаем се от допълнителна помощ от българските граждани, но в утрешния ден ще имаме възможност да пуснем информация, която смятаме, че чрез медиите ще стигне до гражданите, които могат също да допринесат в допълнителните данни, с които разполагаме към момента. Днес обсъждахме и искаме да направим допълнителни насрещни проверки и в утрешния ден се взе решение да бъде пусната тази информация", каза министърът.

"Не коментирам нищо, което се обменя с партньорите. В тази посока не очаквайте коментар от мен". Така министър Цветанов отговори на въпрос, свързан с публикуваната в "Ню Йорк таймс" информация, че преди атентата е имало необичаен брой разговори между Ливан и Бургас.

Във връзка със случаите на открита дизайнерска дрога в Слънчев бряг, Цветанов коментира: "Работим активно и всяка информация, която постъпва, се отработва. Колегите работят по всички лица, които се занимават с наркоразпространение или с дизайнерската дрога, която също създава проблем. Правим всичко възможно, за да противодействаме и там, където е необходимо, се правят и законодателни промени", допълни още той.

Източник: Агенция "Фокус"


Още по темата: общо новини по темата: 170
18.07.2023 »
19.03.2023 »
18.07.2022 »
10.05.2021 »
21.09.2020 »
21.09.2020 »
предишна страница [ 1/29 ] следващата страница

Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Cvetan-Cvetanov-Oshte-ne-se-znae-koi-e-atentatorut-v-Burgas-no-ima-novi-danni-po-sluchaya-373197
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.