Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Хайки за велосипедисти на Главната: 30 лв. глоба за каране на колело!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:35 / 03.08.2012Коментари ()7178
© Plovdiv24.bg
В момента продължават проверките за велосипедисти по Главната. Карането на колело там е забранено, а предвидената глоба е 30 лева, предупреди началникът на Общинска полиция  Пловдив Костадин Костов. 

Две пълни с дини каруци, щъкащи из центъра на Пловдив, залови Общинска полиция само през последните няколко дни.

Въпреки че движението на каруци е разрешено единствено в "Столипиново", а навсякъде другаде в града е строго забранено, все още има доста нарушители, констатира  Костадин Костов.

В последните два случая на засечени нарушения дините били прилежно разтоварени, конете освободени, а каруците - репатрирани на наказателния паркинг в "Тракия". Общинските полицаи внимават да не повредят стоката, за да не си навлекат съответни претенции от страна на нарушителите.

Засиленото присъствие на обходни патрули из центъра на града дава резултати и броят на нарушенията намалява, отчете Костадинов. Съвместно с Общинския инспекторат се правят масирани проверки по питейните заведения на главната, цяла седмица под контрол беше "Четвъртък пазар" заради нерегламентираната продажба на зеленчуци наоколо.

Подобрената координация с ОП "Чистота" също води до по-ефективни резултати в установяването и санкционирането на граждани, които лепят реклами и обяви по автобусните спирки, уличните стълбове и други нерегламентирани за целта места.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Haiki-za-velosipedisti-na-Glavnata-30-lv-globa-za-karane-na-kolelo-371005
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.