Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Валя Балканска пее за луди млади танцьори довечера в лятно кино "Орфей"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:30 / 16.06.2012Коментари ()1920
©
Великата Валя Балканска ще огласи звездното небе на Пловдив довечера от 21 часа. Певицата идва заедно с гайдаря Петър Янев като специален гост на фолклорния спектакъл на ансамбъл "Луди млади". Концертът е под надслов " ... мир не зная, луд лудея, ... дето искам, там ще пея" (П. Яворов, "Луди млади") и ще представи изпълнения, обхващащи всички фолклорни области в страната - от тежката Родопска песен до пламенните Шопски ритми.

Певицата, която чества 70-годишен юбилей, вярва, че българският народ е успял да се съхрани благодарение на своите традиции и фолклор. Нека и днес не забравяме, че всичко лошо ще отмине, че всяка криза има своя край - да се усмихнем, да почерпим вдъхновение от автентичните ни песни и танци и да посрещнем предизвикателствата пред нас с нови сили- призовават танцьорите от "Луди млади". Билети за концерта от 6 и от 8 лева се продават на касата на лятно кино "Орфей".



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Valya-Balkanska-pee-za-ludi-mladi-tancyori-dovechera-v-lyatno-kino-Orfei-359752
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.