Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Шофьор на маршрутка: Пич, това място отпред е само за познати на шофьора! Трябва да се качиш отзад!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:30 / 02.06.2012Коментари ()13881
© Plovdiv24.bg
Здравейте, искам чрез вашия сайт да подам сигнал за грубо отношение на шофьор по маршрутна линия №4, на което станах не само свидетел, а и потърпевш", пише на редакционната поща на Plovdiv24.bg наш читател.  

Вижте цялото писмо на възмутения гражданин, а коментарите оставяме на вас!
 
"На 27 май, около 9:40 мин. сутринта се е качих на маршрутка с регистрационен номер PB5038 от спирката на Камела в кв. Кючюк Париж. Вместо "добър ден" бях посрещнат с изключително грубото: "Пич, това място отпред е само за познати на шофьора! Трябва да се качиш отзад!". Нищо не отговорих и на следващата спирка се преместих. Като оставим на страна недопустимото обръщение от водач към пътник с "Пич", искам да попитам има ли забрана за пътниците да не се возят отпред в маршрутките, понеже местата били за познати на шофьорите и ако да, не трябва ли да се извести по някакъв начин с табелка или да се заключва вратата, вместо да срещаме подобно грубо и нискоинтелигентно отношение за сметка на даденото левче?! Та нали заплатите им идват от нашите левчета?! Все пак не живеем в третия свят!


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Shofyor-na-marshrutka-Pich-tova-myasto-otpred-e-samo-za-poznati-na-shofyora-Tryabva-da-se-kachish-otzad-356326
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.