Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Наглост: Рашкови се нанесоха в центъра на Пловдив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:00 / 05.04.2012Коментари ()18391
© Plovdiv24.bg
В пълна секретност общи работници пренесоха вчера златния трон на Кирил Рашков в бизнес сграда на "пъпа" на Пловдив. Зданието е собственост на клана Рашкови, а заедно с боядисаното със златна боя канапе в офисите бяха разтоварени и останалите мебели, които фамилията изнесе от незаконните си къщи в Катуница.

С баничка в ръка съпругата на Кирил Рашков - Царица Костадинка, надзираваше акцията по пренасянето, а до нея синът й Ангел Рашков даваше вещи указания как да бъде паркиран камионът с имуществото и накъде работниците да качват ценния товар. При вида на репортера обаче Рашков и майка му търтиха да бягат, оставяйки общите работници единствено под надзора на доверения си дългогодишен служител Бийчкет.

Опразването на фрашкания с мека мебел камион започна малко преди обяд вчера. Минути преди това Ангел Рашков крачеше нервно пред входа на необитаемата от години шестетажна синя офис сграда на пъпа на Пловдив до църквата "Света Петка". Строителството на бизнес центъра през годините предизвика недоволството на пловдивчани, защото една от носещите колони на входа бе изградена направо върху тротоара. Въпреки това през 2004 г. зданието било узаконено от РДНСК-Пловдив и за разлика от имотите на Рашкови в Катуница има напълно изряден акт за въвеждане в експлоатация. Макар, откакто е построена, да стои необитаема, по документи сградата била декларирана като хотел с разгъната застроена площ от 1680 кв.м. Освен шестте надземни етажа тя има и подземни нива.

Преди да започне разтоварването на грижливо опакованите с найлони мебели, шкафове и дори спортна лежанка и инвалидна количка, Ангел Рашков нареди на камиона, тръгнал по затворената уличка край Професионалната гимназия по битова електроника, да премине безцеремонно през тротоара и да паркира на булеварда.


Източник: в. "Монитор"


Още по темата: общо новини по темата: 504
13.03.2023 »
12.11.2022 »
23.09.2022 »
03.04.2021 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
предишна страница [ 1/84 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Naglost-Rashkovi-se-nanesoha-v-centura-na-Plovdiv-342329
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.