Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Изгорелият бус на "Младежка" вече четвърти ден стои на мястото на инцидента
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:15 / 31.03.2012Коментари ()4338
Изгорелият преди 4 дни микробус до Областната управа на Пловдив все още не е премахнат от мястото на инцидента, сигнализира на редакционната поща на Plovdiv24.bg наша читателка. Тя се възмущава от този факт, тъй като возилото, от което са останали само ламарини, е опасно. 

"Децата в квартала си играят в непосредствена близост до микробуса, от който се разнася ужасна воня на изгоряло", пише още жената. Тя е сигнализирала в кметството на "Централен" изгорелият товарен автомобил да бъде премахнат от улицата, но от там са й казали, че трябва да изпрати жалбата си по електронен път. 

"Може ли "под носа" на една от най-важните институции в този град да се случват такива неща?", пита резонно читателката ни.

Припомняме, че в сряда, 28 март, ви информирахме, че микробус "Форд Транзит", паркиран на ул. "Младежка" №6 в Пловдив, е изгорял. От пресцентъра на МВР тогава съобщиха, че няма пострадали. Сигналът е получен двадесет минути преди 4 часа на същия ден. Товарният автомобил е собственост на А.Г., а при направения оглед е било установено, че пламъците са причинени от късо съединение.

Този път от Plovdiv24.bg няма да сигнализираме отговорните органи, както правим обикновено. Оставяме те да се самосезират по случая!


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Izgoreliyat-bus-na-Mladezhka-veche-chetvurti-den-stoi-na-myastoto-na-incidenta-341021
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.