Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Мостът на "Васил Априлов" - изпочупени тротоари и огромни дупки, през които се вижда коритото на Марица!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:14 / 21.03.2012Коментари ()5662
Тротоарите по моста на бул. "Васил Априлов" са в плачевно състояние, алармират на редакционната поща на Plovdiv24.bg наши читатели. Репортерската ни проверка установи, че това действително е така. 

Изпочупените плочки, огромните дупки и неравностите са само част от тротоара на моста, който се ползва изключително много от пловдивчани, предвид това, че е една от връзките между "Северен" и "Централен". По моста всекидневно минават и майки с колички заради млечната кухня, намираща се от едната страна на съоръжението. Учудващо е как младите жени успяват да "маневрират" между капаците на шахтите, стърчащи с около 10 см над равнището на тротоара. 

Още по-фрапиращо е, че по разделителната ивица има огромни дупки, през които се вижда коритото на реката. 

След като предадохме сигнала на кмета на "Централен" Райна Петрова, тя се ангажира веднага да изпрати на място инженери от районната администрация.

"Специалистите ще огледат тротоарите и дупките в разделителната ивица и ще направят количествено-стойностни сметки, за да знаем колко средства трябва да заделим за ремонта на съоръжението, който ще стартираме възможно най-бързо", каза още тя.




Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Mostut-na-Vasil-Aprilov-izpochupeni-trotoari-i-ogromni-dupki-prez-koito-se-vizhda-koritoto-na-Marica-338468
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.