Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Поскъпнаха билетите по междуградските линии в Пловдивско
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:28 / 20.03.2012Коментари ()3076
© Plovdiv24.bg
От днес повишаваме цените на билетите по междуградските линии средно с 5-8%, заявиха от "Хеброс бус" пред репортер на Plovdiv24.bg. Това на практика означава между 10 и 20 стотинки за различните направления. Единствено билетът до София е вдигнат с 1 лев, като новите цени влизат в сила от днес. 

"Те са продиктувани от високите цени на горивата, които фактически вече с 50 % надвишават себестойността на услугата, както и във връзка с решението на Националното сдружение на превозвачите. До момента не сме се възползвали предварително да вдигаме цените и това е първото такова увеличение, което правим. Доста от транспортните фирми обаче веднъж вече увеличиха цената на услугите, а сега го правят за втори път. Колко ще струва билетчето за масовия градски транспорт в Пловдив може да реши Общината, а не ние", изчерпателно обясниха от пресслужбата на превозвача.

По този начин например билетът по направленията Пловдив-Храбрино и Пловдив-Първенец поскъпва с по 10 стотинки, като актуалните цени от днес са съответно 1,60 лв. и 1,40 лв., заявиха за нашия сайт от Билетния център на автогара "Родопи".


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Poskupnaha-biletite-po-mezhdugradskite-linii-v-Plovdivsko-338104
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.