Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Обявяват конкурс за управител на ДКЦ 5
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:53 / 12.03.2012Коментари ()3608
© Plovdiv24.bg
Предложение за обявяване на конкурс за управител на "Диагностично-консултативен център V Пловдив" ЕООД-търговско дружество със 100% участие на община Пловдив, за срок от 3 години е внесъл за гласуване на предстоящата сесия на градския парламент зам.-кметът Розалин Петков, става ясно от материалите за заседанието. 

Припомняме, че на 19.01.2012 г. Общинският съвет на града на свое заседание прие решение, с което прекрати договора на управителя на лечебното заведение д-р Пламен Фотев, без да го освобождава от отговорност. Със същото решение д-р Румена Билюкова беше избрана за временно изпълняваща тази длъжност.

Конкурсът за новият управител трябва да се проведе в три етапа, като първият е проверка на съответствието на представените документи с предварително обявените изисквания, вторият- представяне от кандидатите на програма за развитието и дейността на лечебното заведение за тригодишен период и третият е събеседване с кандидатите.

Едни от условията за допускане до участие в конкурса са лицата, кандидатстващи за длъжността да притежават образователно-квалификационна степен "магистър" по медицина и да имат най-малко /5/ пет години трудов стаж като лекар, се казва още в предложението.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Obyavyavat-konkurs-za-upravitel-na-DKC-5-336121
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.