Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Зоната на автомобилния здрач се намира в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:30 / 28.02.2012Коментари ()8807
© Plovdiv24.bg
Зоната на автомобилния здрач се намира в Пловдив, в квартал Кючук Париж.

Отсечката на булевард "Александър Стамболийски" от "Цар Борис Трети Обединител" до затвора е представителен пример - колко зле може да изглежда една пътна отсечка, която дори се зове булевард.

В отсечката от километър и 100 метра могат да бъдат преброени над 50 сериозни дупки. Най-фрапантното е, че има участък от "булеварда", който е напълно непроходим, намира се точно пред входа на техникума по машиностроене и, за да преодолеят този участък, автомобилите са принудени да минават през тротоара пред училището.

Основна вина за състоянието на тази отсечка носи бившия районен кмет Александър Колев. Политическият хамелеон за няколко години успя да обиколи почти всички партии в града, но бе отхвърлен от всякъде. Така около година преди края на мандата си осъзна, че няма политическо бъдеще на следващите избори и практически абдикира от задълженията си, за което Plovdiv24.bg неколкократно алармира. По въпросната отсечка се правеха само изключително некачествени кръпки, от които дупките, както на асфалта, така и в бюджета на района, ставаха все по-дълбоки.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zonata-na-avtomobilniya-zdrach-se-namira-v-Plovdiv-332714
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.