Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Села близо до Пловдив тънат в сняг и мизерия, наемат частни снегорини
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:42 / 08.02.2012Коментари ()14497
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
Читатели на Plovdiv24.bg от Храбрино се свързаха с нас, за да се оплачат от трагичното положение в отстоящото само на няколко километра от Пловдив село.

"Боклукът не е извозван от 20-на дни, около кофите има купчини боклуци. Положението със снега е още по-критично. Снегорин изобщо не е минавал да чисти, блокирани сме по домовете си. Вчера се принудих да платя на частно на снегорин, за да дойде и да почисти до дома ми, за да мога да изляза", оплака се наш читател на редакционния ни телефон.

Други читатели твърдят, че подобно е положението и в намиращото се непосредствено преди Храбрино, село Първенец.

Опитахме да се свържем с кмета на община Родопи, но той не отговори на телефонните позвънявания. Успяхме да се свържем със заместник-кмета Таня Бочукова. Тя отказа да коментира проблемите, държейки се изключително арогантно. На няколко пъти повтори само "Качете се на една кола и идете да проверете", без да даде обяснение за критичната ситуация. Ами ако хората са прави и ние също попаднем в снежния капан, г-жо Бочукова? След като така се държите с една медия, как ли отговаряте на жителите на общината?

Просташкото поведение на г-жа Бочукова можете да чуете в прикачения звуков файл.



Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Sela-blizo-do-Plovdiv-tunat-v-snyag-i-mizeriya-naemat-chastni-snegorini-327487
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.