Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
27 пощенски клона в Пловдивско ще приемат годишни данъчни декларации
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:15 / 23.01.2012Коментари ()1132
© Plovdiv24.bg
27 пощенски клона в област Пловдив ще приемат годишни данъчни декларации от днес, 23-ти януари. Така, за поредна година НАП Пловдив ще осигури до края на кампанията алтернативна възможност за деклариране на доходите на живеещите извън областния град, с което ще им спести време и разходи за пътуване до администрацията. С 6 повече от миналата година са клоновете на "Български пощи" в региона, които ще приемат декларации.

Служителите в тях са предварително обучени от инспекторите на НАП. Клонове ще работят в Асеновград, Воден, Лъки, Стамболийски, Перущица, Кричим, Карлово, Сопот, Съединение, Хисар, Куклен, Брезово, Калояново, Садово, Раковски, Първомай и Тополово. Освен в тази населени места, формуляри ще могат да се подават и на 9 места в Пловдив. 

НАП Пловдив напомня на гражданите и фирмите, които ще се възползват от услугите на пощенските клонове, да окомплектоват коректно декларациите с приложенията към тях и необходимите служебни бележки.

Също така да бъдат налице подписи на подателя и банкова сметка ако ще се възстановява надвнесен данък. До днес наобед в НАП Пловдив са приети 750 декларации. 5 от тях са на млади семейства, които кандидатстват за данъчно облекчение заради теглен ипотечен кредит.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/27-poshtenski-klona-v-Plovdivsko-shte-priemat-godishni-danuchni-deklaracii-322556
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.