Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Кметът: Няма чистка в Общината!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:10 / 19.01.2012Коментари ()3391
© Plovdiv24.bg
"Няма чистка в администрацията", категоричен беше пред репортер на Plovdiv24.bg по повод нападките на опозицията Иван Тотев по време на днешното заседание на местния парламент. Според него близо 17-процентното съкращение в дирекцията "Местни данъци и такси" и 6-процентното такова в държавно делегираните дейности е абсолютно разумно и почти 2 пъти по-малко от 15-процентния праг за съкращения, който бе поставил министър Симеон Дянков.

Кметът заяви още, че с новата структура общината вече ще работи много по-добре. Тотев припомни, че най-голямата промяна засега е създаването на новото общинско предприятие "Европейски политики и сътрудничество", в което ще работят 15 души, а именно: директор, главен счетоводител, касиер, юрисконсулт, 3-ма главни експерти и по 2-ма старши експерти, младши експерти, главни инспектори и експерт счетоводители. 

Междувременно съветниците приеха анблок с 40 гласа "за", 1 "против" и 8 "въздържал се" структурата и числеността на шестте района в Пловдив.

Проф. Асен Георгиев Христофоров бе удостен посмъртно с отличието "Почетен гражданин". 40 бяха "за", 3 "против", а 2 се въздържаха.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kmetut-Nyama-chistka-v-Obshtinata-321625
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.