Вашето име  
 Вашият e-mail адрес  
 Име на получателя  
 E-mail на получателя  
Полицейски бос за подпалените коли: Разследваме всички възможни мотиви - лични и професионални
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:25 / 19.01.2012Коментари ()4301
© Bulfoto
Снимка: Архив
Докъде стигна разследването на случая с двете опожарени коли на служителя на "Охранителна полиция", които бяха запалени в понеделник рано сутринта? С този въпрос Plovdiv24.bg се обърна към Тодор Чонов - шеф на пловдивската полиция.

"Провеждат се всички действия към разследването. Засега нямаме задържани лица, но се разпитват свидетели. Назначени са експертизи - колегата, чиито автомобили бяха опожарени, съдейства напълно на разследващите органи. Работим по всички възможни версии, свързани с палеж на автомобил - както такива от професионалната работа, така и от личния живот на потърпевшия - тоест вземаме под внимание всичко, което представлява интерес за разследването. Образувано е досъдебно производство по случая. Не мога да се ангажирам със срок кога ще бъде изяснен изцяло случаят", заяви за Plovdiv24.bg старши комисар Тодор Чонов.

Припомняме, че в понеделник, 16 януари, рано сутринта възникна пожар едновременно в два автомобила около 3.30 часа сутринта - "Алфа Ромео" и "Пежо". Съседите са съобщили за пожара на собственика на автомобилите Стоян Павлов от "Охранителна полиция", чиято съпруга пък е служител в КАТ-Пловдив.

Полицията предполага умишлен палеж, съобщи още тогава Тодор Чонов, директор на Областната дирекция на МВР-Пловдив. Според очевидци гледката е била страшна. Единият автомобил е с изцяло изгорели двигател и предна част. Другият е с по-малки щети. Той е бил спасен навреме.

Пожарната е реагирала бързо и е предотвратила разрастване на огъня, разказаха съседи. Старши комисар Тодор Чонов каза, че сигналът е подаден на тел. 112.



Още по темата: общо новини по темата: 2
16.01.2012 »
16.01.2012 »

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Policeiski-bos-za-podpalenite-koli-Razsledvame-vsichki-vuzmozhni-motivi-lichni-i-profesionalni-321481
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.